Crónica Sub16 – RC Sitges – CR Tarragona

El dissabte 25 de febrer es va disputar al Nou Santa Bàrbara la tornada en lliga contra el CR Tarragona. Encara amb el record de l’anada, on no vam saber imposar el nostre joc, els jugadors van sortir al camp amb la intenció de no cometre els mateixos errors.

Tot i tenir 4 baixes d’última hora i dues jugadores convocades amb la selecció catalana, l’equip va funcionar des del primer fins a l’últim minut.

El Tarragona patia a les ales i això ho van saber aprofitar els tres quarts, que demanaven pilotes.

Els davanters, entenent la seva funció de lluita i sacrifici ho van donar tot par aconseguir aquestes pilotes i deixar-les disponibles per al joc ràpid que necessitàvem.

Cal destacar la mala sort de Tarragona, que no va poder anotar quan aprofitant les nostres errades d’organització fallaven l’última passada.

El resultat de 47-15 amb marques de Mati, Diego, Gonzalo, George, Tomy i Domi no es fidel al partit tan disputat que vam veure.

Especial menció i carinyo pel Guille, que després de rebre un cop va haver de ser traslladat a l’hospital però per sort no va passar d’ un ensurt, està bé i amb moltes ganes de tornar a jugar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.