Crònica SUB 18 vs RC Senglars

Diumenge, 16 d’abril de 2023

Es jugava al nostre camp Nou Santa Bàrbara i era un dels últims partits de lliga, on ens vam enfrontar al RC Senglars, rival al qual ja ens havíem enfrontat tant en pretemporada com anteriorment en lliga.

L’entrada al vestidor va ser correcta, cadascú tenia clar la seva funció i rol que havíem de mantenir durant el partit. Érem tots conscients que aquest partit era crucial per mantenir la nostra ratxa de victòries i demostrar el nostre nivell.

Vam sortir al camp de titulars amb Aaron (p), Paretas (p), Arnau (p), Santi, Arnau Costa, Ian, Marius, Carles, Eric, Bruno (C), Joanet, David, Víctor, Martí A, Diego. I de suplents, Ibai (p), Alejandro (p), Isma (p), Juanba, Oriol, Kevin, Willy, Isaac.

Els primers 15 minuts van resultar ser bastant complicats i igualats, on vam aconseguir marcar un assaig que ens va donar 7 punts d’avantatge sobre el rival, però després d’un error defensiu van aconseguir col·locar-se prop nostre marcant un assaig i quedant-se a tan sols 2 punts darrere nostre. No obstant, vam acabar per dominar la resta de la primera part, imposant el nostre joc en atac i creant escletxes en la defensa del rival.

En acabar la primera part ens vam trobar amb un resultat prometedor de 37-5. No obstant, el missatge del nostre entrenador va ser clar, mantenir la nostra intensitat i actitud i imposar el nostre joc sobre el rival.

Els canvis realitzats durant el descans van ajudar l’equip en tots els sentits aportant aire fresc i intensitat al camp. Vam aconseguir imposar el nostre joc sobre el rival i sumar punts durant tota la segona part. No obstant, els nostres rivals no es van rendir en cap moment i gràcies a uns errors defensius comesos pel RC Sitges, van saber aprofitar-los i sumar punts en el seu marcador.

No obstant, no vam baixar el cap en cap moment del partit i el xiulet final va indicar un resultat final de 70-19. L’equip va sortir del camp orgullós del resultat i contents amb la nostra feina.

Moltes gràcies a l’equip tècnic per fer possible el partit.

Respecte – Compromís- Sacrifici

✍️ Diego Foubard

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.