Crónica Sub 18 vs Andorra

Dissabte 18 de març, Sitges Andorra. Veníem d’una bona setmana d’entrenaments d’alta intensitat. És per això que la titularitat estaria molt disputada.

Començaríem amb Aron, Paretes, Ibai, Ian, Arnau Costa, Santi, Màrius, Juanba, Èric, Bruno, Marti, David, Victor, Joan i Diego . Esperant a la banqueta amb ganes de reforçar l’equip quan fos necessari Arnau Cap, Néstor, Isma, Carles, Oriol, Isaac i Kevin.

Comença l’escalfament, es noten les ganes i la mateixa intensitat que havíem portat durant tota la setmana, hora d’anar al vestuari on tot va ser correcte, fruit de la concentració que requeria el partit. Comença el partit amb el xut inicial dels visitants, els primers minuts imposem el moviment i amb una consigna clara: sempre que arribem a 22 intentem sortir amb mínim 3 punts. Tot i algunes faltes de disciplina vam evitar encaixar punts durant la primera part que va acabar amb un contundent 26-0.

Inicia la segona part i el partit encara té la mateixa dinàmica, control per part del Sitges, però continuem generant cops de càstigs innecessaris tot i que els entrenadors ens ho havien remarcat prou a la mitja part, però no és fins al minut 60 quan aquestes indisciplines causen la que seria la primera i única anotació dels andorrans al llarg del partit. Vam continuar treballant igual tot el partit i prenent bones decisions, seguint el sistema de joc i els aspectes treballats als entrenaments.

Arribem al final del partit amb un ampli resultat de 48-5 amb una sensació de satisfacció, però sent conscients dels aspectes a millorar que a llarg termini ens poden perjudicar.

Moltes gràcies a l’Andorra i a l’àrbitre per fer possible el partit i a l’afició per estar al nostre costat. Nosaltres seguirem treballant per a les 4 jornades restants.

✍️ Èric Romero Gras

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.