Crónica Sub-18, RC Sant Cugat vs RC Sitges

Segona jornada de lliga, enfrontant-nos al Sant Cugat B a casa seva, una Guinardera on vam estar-hi abans i anàvem mentalitzats en ganar sigui com sigui ja que era un partit molt important el qual havíem de puntuar bé per poder col·locar-nos primers de lliga. Decidits, vam sortir al camp amb l’equip titular: Marc, Paretas, Matheus, Jaume, David, Ian, Santi D’Acunto(C), Nico, Pol, Xan, Valentín, Mathias, Hugo, Victor i Pepe.

A la primera part, es va veure reflectida la nostra superioritat en joc al camp, tant la davantera com els tres quarts vam fer un molt bon treball, encara que sabíem tots que ho podíem fer molt millor acord amb el que havíem fet als entrenaments, teníem aquesta inquietud competitiva. La primera part com a resultat del treball, vam quedar 38-0 un resultat bastant bo, però tots sabíem que el partit no s’havia acabat, i que hauríem de seguir lluitant 35 minuts més perquè no ens trobéssim sorpreses a la segona part.

Comença la segona part, i en contra nostre, vam cometre l’error de confiar-nos, aleshores Sant Cugat va començar a apretar el partit i com a conseqüència, van ficar unes quantes marques en contra nostre, però l’equip seguía lluitant, i no s’enfonsava. Durant la segona part vam estar treballant molt la defensa i vam atacar relativament poc. Finalment vam quedar guanyant 52-33. Aquest partit, malgrat la victòria, ens ha servit per adonar-nos de les errades comeses, però ara tenim un bon marge per poder millorar-ho i treballar força als entrenaments. Hem de focalitzar-nos en la següent jornada contra Hospitalet a casa, un rival que coneixem força.
A seguir lluitant equip!

R.C.S , Respecte, Compromís i Sacrifici

David Sevilla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.