Crònica Sub 18 Dissabte, 1 d’abril de 2023

Dissabte, 1 d’abril de 2023.

Es jugava al Nou Santa Bàrbara un dels últims partits de la lliga, i era contra el Sant Boi.

L’entrada al vestuari va ser correcta, mantenint en ment la feina que havíem fet durant la setmana. L’equip estava conscienciat del treball que havia de fer al camp i cadascú coneixia la seva funció.

Sortíem al camp de titulars amb Ibai (p), Paretas (p), Arnau (p), Màrius, Arnau Costa, Ian, Juanba, Carles, Eric, Bruno (C), Santi, David, Victor, Marti A, Diego. I de suplents, Néstor (p), Aaron (p), Alejandro (p), Oriol, Kevin, Joanet, Willy, Isaac.

Comença el partit, els primers minuts ens costa una mica fer-nos notar, però quan comencem a imposar el moviment davant una defensa que no podia aguantar el nostre ritme, els punts comencen a pujar. Les ocasions en què ens atacaven, vam presentar una defensa rígida que ens va mantenir segurs.

Arribem a la mitja part amb un resultat de 59 a 0 al favor nostre, el missatge del nostre entrenador era clar: no abaixar els braços.

Comença la segona part, i la seva manca de jugadors i presència de cansament es van fer notar, cosa que nosaltres no vam desaprofitar.

Vam continuar imposant el ritme del partit, sense donar aquest per guanyat en cap moment, i vam seguir treballant fins que acabés sense abaixar els braços, arribant-hi així al final del partit amb el gran resultat de 113 a 0.

L’equip sortia satisfet del partit, content de l’espectacle que havia donat i orgullós de no haver-se rendit en cap moment, mostrant l’ambició d’arribar cada cop més lluny.

Moltes gràcies a l’equip tècnic per fer possible el partit i una menció honorifica a Magda per ajudar-nos.

Respecte – Compromís- Sacrifici

✍️ Jan Paretas

📸 Jaume Andreu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.