Cronica Infantils SEL Vilanova – RC Sitges

10388075_867194279968314_6602828713885623066_n

Ver Fotos

Arribem al camp a l’hora prevista, el club, amb els partits de l’escola, presenta un aspecte immillorable de rugbi, i les cares de quasi tots els nois reflecteixen una nit de divendres força tranquil·la.

Amb ganes de treure’ns l’espina clavada de la setmana passada, i amb les baixes d’última hora de l’Albert, accident de circulació, tot i que va venir al partit, Ramji, Vicente, Gerard, Jordi, Boro, Joan,…. arranquem en direcció a Vilanova y la Geltrú. Es presenta un partit difícil i un rival que volia assolir la victòria en el seu primer partit de lliga.

Desprès d’un escalfament en que es nota la falta d’intensitat i concentració, comença el partit sense un clar dominador. Les continues errades, i una gran melé vilanovina, fan que no aconseguim anotar fins passats vint minuts de la primera part. Els problemes en les fases estàtiques del joc es succeeixen i una merescuda targeta groga al nostre primera línia Guillem (rentarà les samarretes), fa que arribem a la mitja part amb un resultat de 5-17. Aigua, un parell de consells tècnics per part dels entrenadors i, ara si, amb una concentració mes elevada, sortim a jugar la segona meitat.

En aquest tram del partit, el sitges es perfila com a clar dominador, amb uns davanters molt mes contundents y una tres quarts incisiva i desequilibrant.

Resultat final amb un incuestionable 5-48 que no mostra el que es va veure dissabte a la capital del Garraf, on l’equip local va proposar molt mes joc del que reflecteix el marcador.

Una bona victòria que ens ha de servir per adonar-nos dels nostres punts febles i seguir treballant per millorar-los. Destaco com a part positiva, que vam fer molts menys cops de càstig i millors placatges.

Punts del partit:
3 punts a Raul per la seva actitud i lideratge,
2 a l’Alex, per els placatges i suports,
1 per en Serguei per animar-lo a seguir esforçant-se.
Cal a destacar l’acció de la tercera línia per la seves jugades dins de la defensa rival, que van oferir unes passades tan internes com externes, de molt bon nivell.

Entrenament dimarts i dijous. Si serem a primera o no, només depèn de nosaltres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.