Cronica Equip de muntanya Rugby Club Sitges

5fa4a0fc-d379-487a-8e21-7850428a2046

Un cap de setmana més, l’equip runner de la secció muntanya van sortir a córrer, aquest cop per Vilanova ja que havia la cursa de la Talaia de 25 km i 900 metres de desnivell positiu.

Com a representants aquesta vegada, estava en Marcos i en Dani i el Loren tot i que no tenia dorsal, ja va vindrà corrents des de Sitges, per entrenar per la pròxima cursa UTBCN i fer companyia als corredors.

La cursa te una mica de tot, trialeres, pista i unes pujades prou maques, però tot el conjunt fa una cursa prou entretinguda. Al principi vam anar tots tres i el amic Loren ens va donar un bon susto, ja que a una trialera de baixada, va caure i es va fer unes bones rascades, però res li va impedir acabar.  Sobre el km 15 en Marcos tenia dolor al genoll i en Loren i en Dani van anar tirant. Finalment, va entrar primer i acompanyat per en Loren durant tota la cursa en Dani amb un temps de 2 hores 49 minuts i per darrere, però amb no menys mèrit, en Marcos amb 3 hores 9 minuts i amb un dolor al genoll que esperem que es recuperi aviat. Finalment vam fer el nostre tercer temps, amb la cervesa de rigor i explicant les anècdotes de la cursa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.