Crònica del 1r Torneig Nocturn Rugbi XV de Veterans

Els dies previs al torneig.

S’obre llista pel torneig del 14 de maig, SORPRESA fins a 26 “viejos gatos” apuntats, un pensament ens ve a tots al cap, equip complet i recanvis suficients per jugar, gaudir i descansar.

Els dies passen i el 14 s’apropa, la llista s’encongeix, 26 gatos viejos, 25 gatos viejos, 23 gatos viejos, ehhhhhh que passa, lesions, compromisos familiars, la nova novia reclama atenció, excuses vàries, aquest ritme ens plantem el dia 14 i no arribem a 15 jugadors.

El dia del torneig.

El dissabte 14 ha arribat, el torneig es disputa en horari de prime time televisiu a les 21:00 hores i es retransmet pel canal d’internet esportplus.tv, tot un luxe.

Entrada al vestuari i comença el ball de números, Quants som? Qui falta?, Ara ve?, Estava al bar?, finalment formen equip complet i recanvis per a los gatos mas viejos.

El torneig comença per a tots nosaltres amb el cor encongit i donant suport al nostre amic i company, Pablo Introncaso. “FUERZA PABLO”.

El torneig

Primer partit Corralito y Rugby Club Badalona, partit molt igualat on la majoria del joc es desenvolupa en el centre del camp i amb dificultats de l’ovalada per arribar a la zona de marca.

Arriba el moment que los gatos viejos comencin a jugar i deixin de banda l’adjectiu de “viejos” i demostrin que encara són “gatos”. Xut inicial de Corralito i recepció del Sitges, inici igualat, però finalment el Sitges comença a dominar en el camp i a disposar de més temps de l’ovalada.

El joc es centre en les davanteres i els primers centres, les ales tant de Corralito com del Sitges, són espectadors a peu de pista. Aquesta major possessió de la pilota acaba donant el seu fruit i les marques arriben pel cantó del Rugby Club Sitges.

La desavantatge en el marcador fa que els jugadors del Corralito pugin la intensitat del joc, això fa que els jugadors del Sitges també hagin de pujar la intensitat dels placatges, aquesta intensitat es tradueix que el president del RC Sitges (jugant amb la camiseta de Corralito) rebi un placatge dels que tallen la respiració dels espectadors i la del presi, les males llengües diuen que algú de les grades va cridar: Se lo merece por bicho y por presi.

El partit finalitza amb victòria del Sitges i sense dificultats per mantenir la zona de marca a zero.

El segon partit del Sitges davant del Badalona, la possessió de la pilota torna a ser pels gatos del RCS, aquest cop hi ha més intervenció de les ales de l’equip per on arriben els try’s dels sitgetans.

Finalitza el partit amb victòria del Sitges i la satisfacció d’haver fet un bon torneig, segurament els gats més feliços van ser els debutants, Mauri i Enrique, moltes felicitats.

Tercer temps

Bon menjar, bon beure, bona música en directe, bona companyia. Es pot demanar més?

Final de festa

Com no podia ser de cap altra manera la policia local va donar per finalitzat el Torneig Nocturn de Veterans del Rubgy Club Sitges.

Agrair als organitzadors del torneig la feina feta, als patrocinadors, als jugadors del Badalona i del Corralito a l’àrbitre, a les aficions pel seu recolzament, a los asadores i sobre tot a la policia local de Sitges.

Cesc

Logotipo Rugby Club Sitges

Un club, una familia…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.