Cristian Beteta i Ander Cabré amb Catalunya

catalanavasc

 

De nou el RC Sitges va estar representat a la sel·lecció catalana de Rugby, mitjançant Cristian Beteta que ja havia debutat amb Catalunya el passat 27 de desembre en el partit de tricentenari i Ander Cabre que va debutar aquest dissabte 6 de juny.

Va esser dins el marc de la segona edició de la Galeuscat, una competició que juguen els equips de Galícia, Euskadi i Catalunya. A la primera jornada Galicía s’havia imposat a Euskadi i en aquesta segona jornada la sel·lecció catalana visitava a Hernani a la sel·lecció basca. Tot i la bona primera meitat catalana amb un marcador al descans de 13 a 13. En el segon període els locals acabaren imposant-se amb el resultat final de 25 a 13.

Tot i la derrota, Catalunya encara té opcions de proclamar-se campiona, per a lo qual en el darrer partit entre Galícia i Catalunya a terres gallegues ha d’aconseguir una victòria per 17 o més punts de marge. Esperem novament que la presència amb Catalunya de jugadors del RC Sitges segueixi honrant al nostre club.

Raquel García Godin amb Espanya Seven

També felicitar-nos per la jugadora sitgetana Raquel Garcia Godin que es troba concentrada amb la sel·lecció espanyola de Rugby a VII, preparant els torneigs de Kazan (Rússia) i Brive (França), ambdós classificatoris per les Olimpíades a Rio de Janeiro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.