Rugby Club Sitges

Campionat d’Espanya Categories inferiors

El passat cap de setmana del 12 i 13 de maig els equips inferiors del Rugby Club Sitges es desplaaren a Valladolid per disputar el Campionat d’Espanya en les corresponents categories i val a dir que l paper realitzar fou ben destacat.

Infantil “A”

L’equip Infantil “A” degut a esser sotscampi de Catalunya va jugar la competici de mxim nivell que es pot jugar a tot Espanya i per tant lluitava amb altres set equips per a esser el Campi. De fet el nivelles un orgull portar el nom de Sitges a la ms alta competici que es pot desenvolupat a tot l’estat en aquesta categoria.Com a mostra i si ho comparem amb les categories on juguen els equips senior impressiona:

UE Santboiana (Divisi dHonor)

El Salvador Valladolid (Campi Divisi dHonor)

Liceo Frances (Divisi dHonor)

La Moraleja (Campi Divisi dHonor B)

Les Abelles (Sots-Campi Divisi dHonorB)

Tecnidex Valencia (Divisi dHonor B)

Marvella RC (1 Regional – Andalusia)

En el partit de quarts de final s’enfrontava a tot un Salvador de Valladolid i els nostres nois lluiraen i jugaren un partidas, aconseguint un empat que hauria pogut esser tamb una victoria o una derrota, en mostra clara de l’igualtat que va haver-hi al match, per malauradament en la serie de xuts a pals forten eliminats per la lluita per el titol. De totes formes es recuperareni guanyaren al Tecnidex Valencia en la mateixa jornada del dissabte. El diumenge tenien un sol partit amb La Moraleja Alcobendas per lluitar per el 5-6 lloc, el parti foumolt igualat per els madrilenys aprofitaren 10amb errades dels nostres nois, per vanaar-se 3 marques a 1, el Sitges aconseguir anotar de nou i va tenir una oportunitat per empatar el partitpero no va esser possible. Tot i aixo fantasticl’Infantil A, doncs s’ha classificat 6ede tota Espanya.

Infantil “B”

L’objectiu d’aquest equip com sempre era el de senzillament disfrutar i jugava el Torneo Nacional, que el juguen els equips no classificats per a jugar l’Oficial. El dissabte va perdre els dos partits jugats per el diumenge aconseguir una victoria per 26 – 0 que es mereixien els nois amb un viatge tant llarg i l’esfor ganes posades, no sols a Valladolid sino durant tota la temporada. En la classificaci del Torneo Nacional ocuparen finalment la posicio 26.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: