El R C Sitges se ha impuesto en la Final al R C Sant Cugat por 22 a 0, dando una demostración de juego.

DSCF0033.JPG

RC Sitges Campió Copa Catalana B
L’equip senior del Rugby Club Sitges es proclama campoio de la Copa Catalana “B”, en guanyar en el triangular final als equips del BUC i el St. Cugat.
Tot i esser la Copa “B”, no s’ha de deixar de valorar l’importancia d’aquest titol oficial conquerit per el nostre senior, dons a més de bon joc desplegat, s’ha d’agefir que els rivals eren teoricament els favorits (BUC campió l’anterior temporada de 1ª catalana i el St. Cugat que en l’actual temporada juga a nacional, categoria superior a le dels sitgetans).
En el primer partit el Sitges guanyar justament tan en el joc com en el marcador (14-12) a un BUC que es veie en superioritat numerica més de mitja hora per l’expulsio del jugador sitgetà Pablo M, aixo dona més importancia a la victoria dons a mes de jugar amb un home menys remuntaren una un marcador en contra,, presentant-se al partit amb el St. Cugat amb pocions d’esser campions.
Davant dels del Valles, els sitgetans mostraren el seu millor i espectacular rugby, i tot l’inicial dimini del St. Cugat el Rugby Club Sitges mostrar una solides en tots els aspectes que el portaren a una victoria totalement merescuda
Aquesta Copa omple d’ilusio de cara a un campionat de lliga que s’iniciara el proper 21 d’octubre davant del BUC, doncs el partit d’aquesta setmana del 14 d’octubre amb el Quimic ha estat aplaçat.