Campanya solidària de recollida de material esportiu amb el CEM Espai Blau

Benvolguts, benvolgudes,

El motiu d’aquest mail és informar-vos de la campanya solidària que hem engegat en col•laboració amb la Fundació Esport Solidari Internacional i que consisteix en la recollida de roba, material i calçat esportiu nou o usat però en bon estat.
És per això que necessitem el suport de tots aquells col•laboradors per recollir el màxim de material possible i poder ajudar a aquells joves i infants que viuen en la pobresa, la marginalitat i el subdesenvolupament i a on l’esport els pot aportar aquell raig de llum i d’esperança que els permeti realitzar-se com a persones i assolir cotes de felicitat.

» L’esport és una eina universal a través de la qual els nens, nenes i joves aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats, a esforçar-se per un objectiu comú. L’esport és també, moltes vegades, un element d’escolarització.»

De ben segur que la teva entitat disposa d’algun material en desús, pilotes, samarretes d’altres temporades, cons i segurament que els vostres socis tenen aquell parell de botes que tot i estar bé se li han quedat petites… i és justament això el que demanem perquè pot tenir una gran utilitat per altres infants.

Estem totalment oberts a venir nosaltres per facilitar-vos la col•laboració i com no, a fer extensiva la vostra col•laboració a través dels nostres mitjans de comunicació.

No cal recordar la força amb la que des de l’esport es poden transmetre valors com la solidaritat, el respecte i altres als nostres socis i aquesta pensem que pot ser una gran possibilitat.

Esperem rebre notícies vostres i que aquesta proposta us sembli interessant. Adjuntem el cartell informatiu de la campanya.

Salutacions i desitjar-vos unes Bones Festes i un Feliç 2019 ple d’esport, salut i solidaritat!

Més informació Fundació Esport Solidari Internacional

Juan Diego Romero
Director Tècnic
info@espaiblau.cat
Telèfon 938 964 820
www.espaiblau.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.