A tots els Socis i Amics del Rugbi Club Sitges

El dilluns passat he presentat la dimissi i ha sigut acceptada per par del Sr Secretari i del Vicepresident.

He pres aquesta decisi a fi de celebrar eleccions entre el mes de mars i final de temporada ,daquest any , i aix la junta electa pugui preparar tant els equips de competici com tot lo referent al club per la segent temporada.

Aquesta decisi no sha pres de la nit al dia sin que les persones de la junta ja tenien coneixement de les meves intencions, amb l inters de planificar les properes temporades

Entenem que el Club ha crescut molt durant els ltims anys i sha d elaborar un projecte que contempli , la cimentaci de la instituci , per a nous desafiaments , com la gesti de ms de 220 fitxes de jugadors i com no, la realitzaci del somni dun nou camp.

Tot i aix La intenci de la actual junta es presentar-se en aquestes eleccions.

No voldria finalitzar aquest escrit sense, agrair no noms els companys de junta sin tamb a tots el jugadors, delegats pares i amics que doneu cada cap de setmana suport al Club. I demanar-vos que continuen al costat del Club

Alberto Hernndez.

3 comentarios sobre «A tots els Socis i Amics del Rugbi Club Sitges»

  1. La meva enhorabona per la teva gesti i la de tota la junta en aquest darrers anys.
    Veient com i amb quina empenta ha crescut el club en els ltims 3/4 anys, crec que ens esperan a tots, moltes dies, molts partits i moltes trobades plenes de il.lusi.
    Penso que es un club jove, amb fora i s i per tant, crec que t un gran futur en tots els sentits, esportiva i socialment.
    Fora Sitges

  2. Gracies Alberto, gran president, gran persona. La meva mes sincera felicitaci a t i a tots els membres de la junta directiva. Que la festa continui…… , que ja portem ms de vint anys!!!!!!!!, sempre anant endevant.

  3. Querido Alberto, felicitarte por el gran cambio que ha tenido este club en los ltimos 4 aos. Agradecerte porque en los momentos difciles siempre has mantenido las buenas formas. De verdad, ha sido un placer trabajar contigo. Gracias por todo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.