A tots els Socis i Amics del Rugbi Club Sitges

El dilluns passat   he  presentat la dimissió i ha sigut  acceptada per par del Sr Secretari i del Vicepresident.

 

He pres aquesta decisió a fi de celebrar eleccions entre  el mes de mars i final de  temporada ,d’aquest any , i així la junta electa pugui  preparar tant els equips de competició com tot lo referent al  club  per la següent temporada.

 

Aquesta decisió no s’ha pres de la nit al dia sinó que les persones de la junta ja tenien coneixement de les meves intencions, amb l’ interès de planificar les properes temporades

 

Entenem que el Club ha crescut molt durant els últims anys i s’ha d’ elaborar un projecte que contempli , la cimentació de la institució , per  a nous desafiaments , com la gestió de més de 220 fitxes de jugadors i com no,  la realització del somni d’un nou camp.

 

Tot i això La intenció de la actual junta es presentar-se en aquestes eleccions.

 

No voldria  finalitzar aquest escrit  sense, agrair no només els companys de junta sinó també a tots el jugadors, delegats pares i amics que doneu cada cap de setmana suport al Club. I demanar-vos que continuen al costat del Club

 

Alberto Hernández.

3 comentarios sobre «A tots els Socis i Amics del Rugbi Club Sitges»

  1. La meva enhorabona per la teva gestió i la de tota la junta en aquest darrers anys.
    Veient com i amb quina empenta ha crescut el club en els últims 3/4 anys, crec que ens esperan a tots, moltes dies, molts partits i moltes trobades plenes de il.lusió.
    Penso que es un club jove, amb força i sà i per tant, crec que té un gran futur en tots els sentits, esportiva i socialment.
    Força Sitges ¡¡¡¡

  2. Gracies Alberto, gran president, gran persona. La meva mes sincera felicitació a tú i a tots els membres de la junta directiva. Que la festa continui…… , que ja portem més de vint anys!!!!!!!!, sempre anant endevant.

  3. Querido Alberto, felicitarte por el gran cambio que ha tenido este club en los últimos 4 años. Agradecerte porque en los momentos difíciles siempre has mantenido las buenas formas. De verdad, ha sido un placer trabajar contigo. Gracias por todo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.