Rugby Club Sitges 19 – Gotics RC 29 (Campionat 1ª Cat Senior)

Ben poques possibilitats tenia l’equip senior del RC Sitges doncs s’enfrontava al segon classificat i a més es presentava al match amb forces baixes de jugadors habitualment titulars. Ens agradaria dir que l’equip superar aquestes adversitats i aconseguir la victoria, pero el Gotics va esser un merescut vencedor de l’encontre, tot i que els nostres nois jugaren un bon partit, de fet el marcador aixi ho reflexa i de ben segur que de comptar amb alguns jugadors sobre el terreny de joc, haurien donat una qualitat al joc sitgetà que com en tants d’altres partits aquesta temporada ha portat l’equip a lluitar per la victoria fins el darrer moment de partit.

De fet el resultat a la mitja part era d’empat a 7, es a dir el bloc sitgeta resistia les embransides barcelonines al dominar el Gotics la possesio de pilota en un percentatge clarament superiors. Aquest esforç es va pagar al segon periode on el Gotics tot i no fer un joc vistos aprofitava les seves ocasions i marca a marca anar posant punts en el marcador fins arribar a un 7-29 que donava el partit per sentenciat. Tot i aquest marcador es de reconeixer el merit del Sitges que lluita fins el darrer instant i aconseguir dues marques (sols una transformada) que deixava un resultat més que digne de 19-29 i que reflexava millor l’ocorregut sobre el terreny de joc, alhora que aquestes marques eren un just premi a l’esforç dels jugadors del club del Garraf.

Amb aquest derrota la classificació queda prou complicada a la part baixa de la taula on es troba el Sitges, amb un Quimic condemnat a la ultima plaça, hi ha tres equips implicats en ocupar la penultima plaça que pot donar lloc a perdre la categoria. El FC Barcelona amb 11 punts, el Poble Nou amb 9 punts i un partit menys i el Sitges amb 9 punts. Aquest proper cap de setmana el Sitges visita el Girona actual lider, pero que aquesta setmana va perdre amb el BUC i el Barça visita justament el BUC que pot aspirar al sotscampionat amb la victoria davant el Girona.

Al Sitges li conve una derrota del Barça davant el Buc i aixi en la darrera jornada del campionat s’ho jugaria tot a una carta doncs reb el FC Barcelona, on sols guanyant per un sols punt restaria davant els blaugrana al tenir l’average particular guanyat al haver empatat a la primera fase. El Poble Nou d’altre banda hauria de guanyar els dos partits que li resten, doncs en cas d’un triple empat a 11 punts els sitgetans també es salvarien. En resum hem d’esperar la propera jornada per poder definir clarament per on pasen les possibilitats de salvació del nostre senior, ara per ara el que si està clar es que es jugui amb el lider o amb rivals directes a la classificació, guanyant els dos partits restants del campionat l’equip senior del Rugby Club Sitges restaria  Primera Catalana, la seva actual categoria i maxima del Rugby Català.

Ver Resultados y Clasificación

Un comentario sobre «Rugby Club Sitges 19 – Gotics RC 29 (Campionat 1ª Cat Senior)»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.