RC RC Sitges 21 – Quimic 3(Campionat 1 Categoria)

Important victoria l’aconseguida per l’equip senior davant el Quimic, doncs ambdos equips es trobaven als darrers lloc sde la taula i de cara a assolir la permanencia i aspirar a llocs capdavanters els dos punts en jocs podien rsultar vitals de cara a la classificaci final.
Com a equip va esser el millor Sitges que hem vist en tota la temporada, amb un joc sense fisures i ben comunicat entre davantera i linea, on la conjunci i els canvis de joc des de els agrupaments als tres quarts, eren prou rapids i sobretot, es matenia la possesi de la pilota en varies fases. De fet el resultat creiem hauria d’haver estat ms abultat sino no fos per errors individuals que en el moment de defirni haurien d’haver estat forces ms punts en el marcador final. En resum bon joc de conjunt, que s’imposa claramwent als barcelonins i sols erros individuals privaren de veure una abultada victoria.
El Quimic que en el seu primer partit de lliga donaren la sorpresa guanyant l’Universitat de Barcelona, decepcionaren una mica, doncs hi ha havia ms respecte i temor del que realment es veie sobre el terreny de joc. Es de creures que no varen tenir el seu dia, pero sincerament ja va be que aquest fos davant els nostres nois.
Com deiem en l’anterior cronica despres de perdre davant del Gotics tocava, asegurar la categoria i aixi es va ferun pas important guanyant el passat dissabte, pero tambe deiem que la lliga esta mol igualada, aixi el BUC guanyar soprenenment al camp de Gitrona (proper rival del Sitges el dissabte 2 de desembre a les 15:45 hs a Sitges), i com consecuentment la taula classificatoria dels 8 equips que conformen el campionat esta prou igualad i per tant una victoria amb el Girona, donaria ales al nostre senior.

Ver Resultados y Clasificacin

2 comentarios sobre «RC RC Sitges 21 – Quimic 3(Campionat 1 Categoria)»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.