GE i E Girona 32 – Rugby Club Sitges 10 (1 Cat Senior)

Penultim partit de lliga i ms li val al senior del Rugby Club Sitges que sigui l’ultima derrota. El senior es presentava a Girona amb forces baixes i a ms d’homes siginificatius en l’equip sitgeta, per el que a priori davant del lider hi havia possibilitats de rebre un resultat abultat en contra. Aixi si mirem el resultat final (32 – 10 favorable al gironins), no s’aconseguir la victoria pero el resultat fou ms que digne, inclos hem de pensar que en el parcial del segon periode el Sitges sumar ms punts que el Girona. Per lo tant el bloc sitgeta es mostrar prou consistent i aguantar el tipus tot i les importants baixes ja mencionades anteriorment.

La darrera jornada serun partit a cara o creu, doncs amb l’equip del Quimic condemnat a ocupar el darrer lloc del campionat, la penultima plaa que pot donar lloc a perdre la categoria l’ocupara justament el perdedor del partit entre el Sitges i el Bara.La situaci actual es que amb la darreraderrota davant del Girona, el RC Sitges ocupa la penultima posicio, a falta de la darrera jornada on rebr al FC Barcelona, que l’avantage en dos punts, pero al haver empatat a 11 en el partit de la primera volta, si el Sitges guanya encara que sigui per un sol punt, restaria per davant dels barcelonins en la classificaci final, per contra l’empat afavoreix al Bara.Aixi dons el proper dissabte a les 16:00 hs a Sitges, hi haura un partit a mortper evitar el descens

sitges_barcelona_pequeño.jpg

Justament les noticies positives de cara a aquest partit es que en aquesta setmana el senior sitget recupera a molts dels seus jugadors lesionats, que en les darreres jornades no han participat en els partits. Per aix i veient el bon joc de conjunt no sols davant el Girona, sino tambe davant Gotics i Universitat de Barcelona, equips que lideren la classificaci, sols podem dir que hi ha ilusio i esperana en guanyar aquest partit i permetre al senior del RC Sitges mantenir-se a Primera Catalana, maxima divisi del Rugby a Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.