CN Poble Nou 41 – RC Sitges 10 (Campionat Cat 1 Categoria)

Tot i aix hem de fer dues lectures d’aquestes dues derrotes, la primera es que davant el BUC l’equip no desenvolupar el seu millor joc en relaci als homes que hi havien sobre el terreny de joc i sense dubte era superior als barcelonins per el que hauria d’haver assolit la victoria, mentre que davant el Poble Nou, els nois si donaren el 100% de les seves posibilitats, per en aquesta ocasio el Poble Nou si es mostra clarament suoperior i mereixia la victoria, com aix va esser.
La segona lectura es que en aquest segon partit de lliga, el Rugby Club Sitges es presenta amb forces baixes, per el que tot i que els homes que vestiren la samarreta sitgetana ho donaren tot i jugaren prou be, el nivell d’aquestmostrat es insuficient per l’alta categoriaon es troba el nostre senior. Per tant si es volen assolir victories i per tant aconseguir pujar posicions a la taula clasificatoria, el senior haura de disposar del 15 de gala, es a dir els 15 millors homes. De fet els jugadors absents foren per lesions petites i processos gripals, per el que hem d’espera que aquest cap de setmana del 4 de novembre que hi ha descans serveixi per recuperar-los i afrortar els propers partits de lliga amb opcions de victoria.
El partit amb el Poble Nou, com deiem no va esser facil, i de fet les petites possibilitats de vcitoria passaven per aprofitar totes les oportunitats, aixi quna restaven 20 minuts per finalitzar el match i el resultat era 22- 10 en contra dels delGarraf, l’arbitre va anular una marca al nostre mig de melee (Hernan), que hauria estat el 22-17, creiem que la marca era totalemnt valida i per pant el Sitges amb 20 minuts perdavant estaria sols a 1 marca de remontar, no va esser aix i en la segent jugada els de Barcelona anotaren deixant un 29-10 que sentenciava el partit, d’aqui al final poca cosa mes senzillament dues marques ms del PobleNou que donaren el definitiu41-10.
El proper partit del senior del RC Sitges ser el dissabte, 11 de novembre aSitges, davant l’Universitat de Barcelona.
RC L’Hospitalet 53 – RC Sitges 00 (Campionat Catalunya Cadet)
El cadet inicia el campionat amb derrota davant L’Hopsitalet, un dels equips favorits per esser campi, i per tant el resultat es el normal, doncs el Sitges es un euip en formaci, degut a que gaireb la meitat dels jugadors s’han iniciat aquesta temporada en la practica del Rugby. Aixi doncs es veie millora en molts aspectes del joc respecte als amistossos jugats anteriorment i sense cap mena de dubte l’equip Cadet anir a mes a mida que avanci el campionat.
El proper partit del cadet del RC Sitges ser aquest dissabte, 4 de novembre aSitges a les 16:15 hs, davant el CR Sant Cugat


Jaume Cosialls (www.rugbysitges.com)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.