Fes-te Soci Ara !
¡ Comparteix la Passió del Rugby !

T'animes a formar part de la nostra família rugbística i compartir l'emocionant experiència d'aquest apassionant esport.

En fer-te soci del Rugby Club Sitges, et submergiràs en un món on l'amistat i la competició es barregen en cada partit. La nostra comunitat està formada per persones apassionades que comparteixen l'amor pel rugby i els valors que aquest esport representa: respecte, treball en equip i superació personal.

ARA JA POTS FER-TE SOCI DE LA 
SEGÜENT MANERA


Per completar el procés d'alta, us convidem a seguir i proporcionar les vostres dades fent clic a un dels enllaços "Vull ser Soci". A més, és imprescindible presentar la documentació requerida del formulari SEPA.

Si l'any passat ja vau ser socis, ja disposem de les vostres dades. Només cal que reviseu i actualitzeu la informació a través de l'enllaç que heu rebut recentment al vostre correu electrònic. Si no heu rebut cap correu, si us plau, envieu-nos un missatge a 

tresoreria@rugbysitges.com sol·licitant-lo.

 

MÈTODE DE PAGAMENT

 

Aquest any, només es permet el pagament per domiciliació bancària. Cal omplir les vostres dades bancàries on autoritzeu el càrrec del rebut domiciliat. Podeu triar entre dues opcions de pagament:

 

  • Pagament únic en una quota: Obteniu un 5% de descompte. Seleccioneu l'opció "Anual", i es realitzarà un únic càrrec corresponent a la quota anual. Aquest càrrec s'efectuarà en els 10 darrers dies de setembre.

 

  • Pagament en tres quotes: Seleccioneu l'opció "Trimestral", i es realitzaran 3 càrrecs al compte indicat. La primera quota es carregarà en els 10 darrers dies de setembre, la segona en els 10 primers dies de desembre, i la tercera en els 10 primers dies de febrer.

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.