Política de Privacitat del Rugby Club Sitges

El Rugby Club Sitges es compromet a protegir la privacitat dels seus membres, usuaris i visitants. Aquesta Política de Privacitat descriu com recopilem, utilitzem, compartim i protegim la informació personal.

1. Informació que Recopilem:

1.1 Informació Personal: Podem recopilar informació personal, com ara noms, adreces de correu electrònic, números de telèfon i altra informació rellevant necessària per a l'administració del club i la participació en esdeveniments i activitats relacionades amb el rugby.

1.2 Informació de Pagament: En cas de transaccions financeres, recopilem la informació necessària per processar els pagaments i complir amb les obligacions contractuals.

1.3 Informació Automàtica: Recopilem automàticament certa informació quan els usuaris visiten el nostre lloc web, com ara adreces IP, tipus de navegador, pàgines visitades i altres dades similars per millorar l'experiència de l'usuari i la seguretat.

2. Ús de la Informació:

2.1 Utilitzem la informació personal per administrar la membresia, organitzar esdeveniments, proporcionar serveis i millorar la qualitat de les nostres activitats.

2.2 Podem utilitzar informació de pagament per processar transaccions i complir amb obligacions contractuals.

2.3 La informació automàtica es fa servir per analitzar tendències, administrar el lloc web i recopilar informació demogràfica per millorar els nostres serveis.

3. Compartir Informació:

3.1 No compartim informació personal amb tercers, excepte quan sigui necessari per complir amb obligacions legals o per a la prestació de serveis específics.

3.2 Podem compartir informació amb proveïdors de serveis que ens ajudin en l'administració del club i la prestació de serveis.

4. Seguretat:

Implementem mesures de seguretat per protegir la informació personal i financera de l'accés no autoritzat.

5. Galetes (Cookies):

Fem servir galetes per millorar l'experiència de l'usuari. Els usuaris poden configurar els seus navegadors per rebutjar les galetes, tot i que això pot afectar la funcionalitat del lloc.

6. Enllaços a Tercers:

El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No ens fem responsables de les pràctiques de privacitat d'aquests llocs i recomanem revisar les seves polítiques de privacitat.

7. Canvis en la Política de Privacitat:

Ens reservem el dret de modificar aquesta política en qualsevol moment. Les modificacions seran efectives després de la seva publicació al nostre lloc web.

8. Contacte:

Per preguntes o preocupacions sobre aquesta política, contacteu-nos a través de info@rugbysitges.com.


 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.