Rugby Club Sitges

 Un lloc per al rugbi i la passió esportiva

A Rugby Club Sitges, ens apassiona el rugbi i tot el que representa. El nostre club ha estat en funcionament des de 1987 i ha aconseguit grans èxits al camp. Però, més enllà dels trofeus i els resultats, som una família de jugadors, entrenadors i aficionats que comparteixen una passió per aquest esport únic. La nostra missió és fomentar el creixement del rugbi a la nostra comunitat i brindar un lloc on els amants del rugbi puguin venir a entrenar, competir i gaudir junts.

Uneix-te a la nostra família

Descobreix tot el que Rugby Club Sitges té per oferir-te

Ja sigui que siguis un jugador experimentat o un principiant total, Rugby Club Sitges és el lloc perfecte per explorar la teva passió pel rugbi. Oferim equips per a jugadors de totes les edats i nivells, excel·lents instal·lacions i un ambient acollidor i amistós. Uneix-te a nosaltres i viu l'emoció del rugbi a Rugby Club Sitges.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.